top of page

Kerítéselem C profil 2 oldalas DIÓ 2 oldalas

Szín:

DIÓ 2 oldalas

Cikkszám:

kdkf26488

Ár / méter:

2 670 Ft-tól

Terméktípus:

Kerítéselem C profil

Maximális gyártási hossz:

4 m

Termékleírás:

Ez a zárt profilú kerítéselem tökéletes választás mindazok számára, akik tartós és esztétikus megoldást keresnek. A mindkét oldalon színezett felület biztosítja az egységes és elegáns megjelenést bármelyik irányból nézve. Az acélból készült kerítéselem kiemelkedő időjárásállóságának köszönhetően hosszú távon megőrzi szépségét és funkcióját, minimális karbantartást igényelve. Az acél anyag garantálja a kerítéselem hosszú élettartamát és ellenállóságát a környezeti hatásokkal szemben. Modern és elegáns megjelenést kölcsönöz, amely bármely ingatlan stílusához illeszkedik. Az előre gyártott elemek könnyen és gyorsan telepíthetők, ami időt és pénzt takarít meg. A színezett mindkét oldalon biztosítja, hogy a kerítés mindkét oldalról nézve esztétikus maradjon. Többféle méretben elérhető, így könnyen megtalálhatod a projektedhez leginkább megfelelő változatot. Válaszd ezt a kerítéselemet, ha hosszú távon szeretnél megbízható, szép és alacsony karbantartási igényű megoldást otthonod vagy ingatlanod védelmére és szépítésére. Beépítéskor gyakori kérdés, hogy a furatok rozsdásodnak-e. Az önmetsző csavarok alkalmazásával ez elkerülhető, mivel a cinkréteg elkenődése megakadályozza a korróziót. Fontos, hogy vágásnál ne használjunk sarokcsiszolót, mert az felmelegítheti az anyagot és rozsdásodást okozhat. Ajánlott orrfűrészt vagy dekopírfűrészt használni a vágáshoz.

Ha bármelyik termékünk felkeltette az érdeklődésed, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltsd ki a visszahívás kérő űrlapot, és kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felveszi veled a kapcsolatot!

Telefonos ügyfélszolgálat:

+ 36 30 714 6224

Visszahívás kérése:

A termékekről készült képek illusztrációk. A képernyőn megjelenő és nyomtatott színek eltérhetnek a valóságban látható árnyalatoktól. Ezért javasoljuk, hogy a rendelés előtt személyesen győződjetek meg a színek helyességéről, vagy kérjetek ingyenes színmintát. Esetenként a galériában a termékről készült kép után a galériában további képek találhatók. A galériában található termékképek utáni kerítés képek illusztrációk, amelyek segítenek elképzelni, hogyan néz ki a kerítés telepítve. Azonban ezeknek a további képeknek a színe nem mindig tükrözi a valóságot. A pontosabb szín meghatározásához kérjük, mindig az elsődleges termékképeket vedd figyelembe.

A feltüntetett árak kiskereskedelmi bruttó árak, tartalmazzák az ÁFA-t!

bottom of page