top of page

Kerítéselem zárt profil RAL 8017 matt - csokibarna

Szín:

RAL 8017 matt - csokibarna

Cikkszám:

kdkf18593

Ár / méter:

4 228 Ft-tól

Terméktípus:

Kerítéselem zárt profil

Maximális gyártási hossz:

4 m

Termékleírás:

A zárt profilú kerítéselemek tökéletes megoldást nyújtanak mindazoknak, akik esztétikus, ugyanakkor rendkívül tartós kerítést keresnek. Az egyszerű telepítésnek köszönhetően nemcsak gyorsan, de költséghatékonyan is biztosíthatod otthonod vagy ingatlanod védelmét. Az egyedi méretre szabható elemek garantálják, hogy a kerítés pontosan illeszkedjen az elképzeléseidhez és igényeidhez. Ráadásul a gazdag színválasztéknak köszönhetően biztosan megtalálod az ízlésednek leginkább megfelelő árnyalatot, amely harmonizál ingatlanod környezetével. Válaszd a zárt profilú kerítéselemeket, ha hosszú távon szeretnéd élvezni a nyugalmat és a biztonságot, anélkül, hogy gyakori karbantartással kellene foglalkoznod. Ezek az elemek nemcsak funkcionálisak, hanem esztétikus megjelenésükkel is hozzájárulnak otthonod vonzó külsejéhez. Beépítéskor gyakori kérdés, hogy a furatok rozsdásodnak-e. Az önmetsző csavarok alkalmazásával ez elkerülhető, mivel a cinkréteg elkenődése megakadályozza a korróziót. Fontos, hogy vágásnál ne használjunk sarokcsiszolót, mert az felmelegítheti az anyagot és rozsdásodást okozhat. Ajánlott orrfűrészt vagy dekopírfűrészt használni a vágáshoz.

Ha bármelyik termékünk felkeltette az érdeklődésed, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltsd ki a visszahívás kérő űrlapot, és kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felveszi veled a kapcsolatot!

Telefonos ügyfélszolgálat:

+ 36 30 714 6224

Visszahívás kérése:

A termékekről készült képek illusztrációk. A képernyőn megjelenő és nyomtatott színek eltérhetnek a valóságban látható árnyalatoktól. Ezért javasoljuk, hogy a rendelés előtt személyesen győződjetek meg a színek helyességéről, vagy kérjetek ingyenes színmintát. Esetenként a galériában a termékről készült kép után a galériában további képek találhatók. A galériában található termékképek utáni kerítés képek illusztrációk, amelyek segítenek elképzelni, hogyan néz ki a kerítés telepítve. Azonban ezeknek a további képeknek a színe nem mindig tükrözi a valóságot. A pontosabb szín meghatározásához kérjük, mindig az elsődleges termékképeket vedd figyelembe.

A feltüntetett árak kiskereskedelmi bruttó árak, tartalmazzák az ÁFA-t!

bottom of page