top of page

Kerítésléc - egyenes TEAK

Szín:

TEAK

Cikkszám:

kdkf81952

Ár / méter:

1 318 Ft-tól

Terméktípus:

Kerítésléc - egyenes

Maximális gyártási hossz

4 m

Termékleírás:

Válaszd a prémium magyar kerítéslécet, ha tartós és esztétikus megoldást keresel kerítésed kialakításához! Ezek a kerítéslécek acél alapanyagból készültek, biztosítva ezzel a kiemelkedő tartósságot és megbízhatóságot. A 120mm szélességű lécek ideális méretet kínálnak a megfelelő takarás és esztétikus megjelenés érdekében. A festett acél alapanyag garantálja a rozsdamentességet és a hosszú távú védelmet az időjárási viszontagságokkal szemben, így a kerítéslécek hosszú élettartammal rendelkeznek. Beépítéskor gyakori kérdés, hogy a furatok rozsdásodnak-e. Az önmetsző csavarok alkalmazásával ez elkerülhető, mivel a cinkréteg elkenődése megakadályozza a korróziót. Fontos, hogy vágásnál ne használjunk sarokcsiszolót, mert az felmelegítheti az anyagot és rozsdásodást okozhat. Ajánlott orrfűrészt vagy dekopírfűrészt használni a vágáshoz.

Ha bármelyik termékünk felkeltette az érdeklődésed, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltsd ki a visszahívás kérő űrlapot, és kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felveszi veled a kapcsolatot!

Telefonos ügyfélszolgálat:

36 30 714 6224

Visszahívás kérése:

A termékekről készült képek illusztrációk. A képernyőn megjelenő és nyomtatott színek eltérhetnek a valóságban látható árnyalatoktól. Ezért javasoljuk, hogy a rendelés előtt személyesen győződjetek meg a színek helyességéről, vagy kérjetek ingyenes színmintát. Esetenként a galériában a termékről készült kép után a galériában további képek találhatók. A galériában található termékképek utáni kerítés képek illusztrációk, amelyek segítenek elképzelni, hogyan néz ki a kerítés telepítve. Azonban ezeknek a további képeknek a színe nem mindig tükrözi a valóságot. A pontosabb szín meghatározásához kérjük, mindig az elsődleges termékképeket vedd figyelembe.

A feltüntetett árak kiskereskedelmi bruttó árak, tartalmazzák az ÁFA-t!

bottom of page