top of page

Épített acél kerítés

Védelmet és Eleganciát Kínál: Modern Acél Kerítések!

Az Épített Acél Kerítés Előnyei:

Tartósság: Ellenáll az időjárásnak, hosszú élettartam.

Karbantartásmentesség: Nem igényel festést vagy kezelést.

Könnyedség: Egyszerű telepítés, könnyű anyagok.

Esztétikum: Modern, elegáns megjelenés.

Környezetbarátság: Könnyen újrahasznosítható.

Biztonságosság: Erős anyag, védi az ingatlant.

Hosszú élettartam: Nem rozsdásodik vagy reped meg.

Könnyű telepítés: Gyorsan elkészíthető.

Kiváló ár-érték arány: Tartós és költséghatékony megoldás.

Széles választék, nagy raktárkészlet

Kerítés C profil fa minta.jpg

Termék jellemzők

Állandó állapot: Az alumínium és az acél küzd az időjárás káros hatásaival szemben, megőrzi integritását és hosszú élettartammal rendelkezik.

Alacsony karbantartás: Az alumínium és az acél kerítések nem igényelnek folyamatos gondozást, ezáltal időt és pénzt spórolva tulajdonosaiknak. Nem kell évente újra festeni vagy kezelni őket.

Könnyedség: Ez a kerítés könnyű, így könnyen telepíthető és kisebb terhelést jelent a támogató szerkezetekre.

Elegancia: Az alumínium és az acél kerítések modern, stílusos megjelenést biztosítanak otthonának, üzletének vagy akár nyaralójának.

Környezettudatosság: Az alumínium egy könnyen újrahasznosítható anyag, így környezetbarát megoldást kínál. Emellett az alumínium előállítása és gyártása kevesebb energiát igényel, mint például az acél.

Biztonság: Az alumínium és az acél kerítések erősek és tartósak, segítve a tulajdonosokat és az ingatlanokat a jogosulatlan behatolók ellen. A modern magasabb kerítések segítenek megőrizni a magánszférát az ingatlanon belül.

Az általunk kínált acél kerítéslécek kiváló minőségű, tartós festékkel vannak bevonva, amely hosszú távú védelmet biztosít. Beépítés során gyakran felmerül a kérdés, hogy a furatok rozsdásodhatnak-e. Az önmetsző csavarok használatával a furatok nem rozsdásodnak, mivel a cinkréteg elkenődik és megakadályozza a korróziót. Fontos, hogy a vágáshoz ne használjunk sarokcsiszolót, mert az felmelegíti az anyagot és rozsdásodáshoz vezethet. Ehelyett ajánlott orrfűrészt vagy dekopírfűrészt alkalmazni.

Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy kérj visszahívást!

Hívj most

bottom of page