top of page

Kerítés választó

Milyen jellegű kerítést szeretnél?

Széleskörű szolgáltatásaink között megtalálhatóak a különféle modern és hagyományos kerítések építése, amelyek minden igényt kielégítenek.

3D táblás kerítés

A 3D paneles kerítés nem csak esztétikus megjelenést kölcsönöz ingatlanodnak, hanem kiválóan ellenáll a különféle külső hatásoknak is. Egyszerűen telepíthető bármilyen felületen, legyen az föld, beton, fal vagy kő. A termék egyik jellegzetessége a speciális „V” alakú merevítés, amely garantálja a kerítés magas szilárdságát.

4.png
Kerites 2D 3.jpg

2D táblás kerítés

A 2D táblás kerítés elegáns megjelenést kölcsönöz ingatlanodnak, miközben kiválóan ellenáll a különböző környezeti hatásoknak. Könnyedén telepíthető bármilyen felületre, legyen az sík talaj, beton, fal vagy kő. A vastag huzalok (5,0 vagy 6,0 mm) és a dupla vízszintes merevítés (6,0 vagy 8,0 mm) miatt rendkívül szilárd szerkezetű, így magas biztonsági igények esetén is ideális választás. A kerítés bevonata horganyzott, tüzihorganyzott vagy porszórt kivitelben is elérhető.

Modern táblás kerítés

Az általunk készített modern acél kerítéselemek különféle profilú zártszelvények összehegesztésével jönnek létre. Ezek a kerítések nemcsak elegáns megjelenést biztosítanak ingatlanodnak, hanem magas szintű biztonságot is garantálnak.

Kerites otletek 12.jpg
keritesrendszer referencia 1.jpg

Épített acél kerítés

Fedezd fel prémium minőségű acél kerítéselemeink széles választékát, melyekkel ingatlanodat nemcsak biztonságossá, hanem elegánssá is teheted. Acél kerítéselemeink íves kialakítással, különféle C profilokból készülnek, amelyek a tartósság és az esztétika tökéletes kombinációját nyújtják. Az acél kerítéselemek különböző felületkezelésekkel és színekben érhetők el, hogy tökéletesen illeszkedjenek az egyedi igényeidhez és a környezethez.

Épített kő és beton kerítés

Épített kő és beton kerítéseink nem csak védelmet nyújtanak, hanem elegáns megjelenést is kölcsönöznek ingatlanodnak. A kerítéskő szemet gyönyörködtető keretet ad házadnak, és kiváló első benyomást kelt. A hasított felület és a harmonizáló színválaszték révén tökéletes összhangot teremt a ház és a kerítés között. Kerítéselemeink illeszkednek a térkőburkolathoz, egységes és kifinomult megjelenést biztosítva.

ko es beton kerites 2.jpg
bottom of page