top of page

U profil kerítéselemhez DIÓ

Szín:

DIÓ

Cikkszám:

kdkf10848

Ár / méter:

2 320 Ft-tól

Terméktípus:

U profil kerítéselemhez

Maximális gyártási hossz:

4 m

Termékleírás:

Az U profilok tökéletes megoldást kínálnak mind zárt, mind C profilú kerítéselemek rögzítéséhez. Erős acélból készülnek, ami biztosítja a hosszú élettartamot és az időjárásállóságot. Az egyszerű telepítés miatt szoros és stabil illeszkedést biztosítanak. A Zárt típusú kerítéselemekhez 30x31x30 méretű, a C típusú kerítéselemekhez 20x21x20 méretű U profilokat alkalmazunk. Beépítéskor gyakori kérdés, hogy a furatok rozsdásodnak-e. Az önmetsző csavarok alkalmazásával ez elkerülhető, mivel a cinkréteg elkenődése megakadályozza a korróziót. Fontos, hogy vágásnál ne használjunk sarokcsiszolót, mert az felmelegítheti az anyagot és rozsdásodást okozhat. Ajánlott orrfűrészt vagy dekopírfűrészt használni a vágáshoz.

Ha bármelyik termékünk felkeltette az érdeklődésed, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy töltsd ki a visszahívás kérő űrlapot, és kollégánk a lehető legrövidebb időn belül felveszi veled a kapcsolatot!

Telefonos ügyfélszolgálat:

+ 36 30 714 6224

Visszahívás kérése:

A termékekről készült képek illusztrációk. A képernyőn megjelenő és nyomtatott színek eltérhetnek a valóságban látható árnyalatoktól. Ezért javasoljuk, hogy a rendelés előtt személyesen győződjetek meg a színek helyességéről, vagy kérjetek ingyenes színmintát. Esetenként a galériában a termékről készült kép után a galériában további képek találhatók. A galériában található termékképek utáni kerítés képek illusztrációk, amelyek segítenek elképzelni, hogyan néz ki a kerítés telepítve. Azonban ezeknek a további képeknek a színe nem mindig tükrözi a valóságot. A pontosabb szín meghatározásához kérjük, mindig az elsődleges termékképeket vedd figyelembe.

A feltüntetett árak kiskereskedelmi bruttó árak, tartalmazzák az ÁFA-t!

bottom of page